Как да приготвим
1
|
|
2
|
Прибавете брашното и омесете меко тесто. Приберете го в хладилника за 1 час. |
3
|
Загрейте фурната на 180 градуса и пригответе тава, покрита с хартия за печене. |
4
|
Разточете тестото върху набрашнен плот и изрежете кръгли формички с помощта на чаша. |
5
|
Печете 10 минути, докато бисквитите добият лек загар по краищата. |
6
|
За да направите кокосовия течен шоколад, смесете всички съставки и разбъркайте много добре. Кокосовият течен шоколад се втвърдява в хладилника. Така че, преди употреба извадете на стайна температура за полочин час. Консумирайте го в рамките на 3-4 дена. |
7
|
Сложете по 1 ч.л. върху бисквита и слепете с друга отгоре. |
Всички коментари