Съставки
-
За бисквитите:
-
200 г. бадемово брашно/ бяло безглутеново брашно/ брашно от спелта
-
125 г. масло, меко на стайна температура
-
4 с.л. кленов сироп
-
1 ч.л. ванилов екстракт
-
3 к. етерично масло от портокал (по желание)
-
За кокосовия течен шоколад (1 бурканче - 200 мл.):
-
6 с.л. кокосово мляко на прах
-
6 с.л. какао на прах
-
5 с.л. кокосово масло, разтопено
-
5 с.л. кокосов нектар
Как да приготвим
1
|
|
2
|
Прибавете брашното и омесете меко тесто. Приберете го в хладилника за 1 час. |
3
|
Загрейте фурната на 180 градуса и пригответе тава, покрита с хартия за печене. |
4
|
Разточете тестото върху набрашнен плот и изрежете кръгли формички с помощта на чаша. |
5
|
Печете 10 минути, докато бисквитите добият лек загар по краищата. |
6
|
За да направите кокосовия течен шоколад, смесете всички съставки и разбъркайте много добре. Кокосовият течен шоколад се втвърдява в хладилника. Така че, преди употреба извадете на стайна температура за полочин час. Консумирайте го в рамките на 3-4 дена. |
7
|
Сложете по 1 ч.л. върху бисквита и слепете с друга отгоре. |
Всички коментари
Kоментар