Съставки
-
250 г. брашно от овес, касава или лимец (ако не държите да е без глутен)
-
1 ч.л. морска сол
-
50 мл. зехтин
-
70 мл. пречистена вода
-
1 с.л. лютеница
-
1 ч.л. чесън на прах
Как да приготвим
1
|
Загрейте фурната на 180 градуса и пригответе голяма тава, покрита с хартия за печене. |
2
|
В купа смесете брашното със зехтина, водата, солта и чесъна на прах. Добавете и лютеницата. Разбъркайте добре, докато всичко се събере в една топка. |
3
|
Разточете тестото с дебелина около 0,5 см. и разрежете в желаните от вас форми. Съберете остатъците, отново разточете и нарежете. |
4
|
Подредете крекерите в тавата и печете 10 минути. |
Kоментар