Как да приготвим
1
|
|
2
|
<span style="font-weight: 400;">Добавете цвеклото, картофите и зеленчуковия бульон. Оставете да заври, намалете котлона и оставете да се готви 30 минути. </span> |
3
|
<span style="font-weight: 400;">През това време сварете картофите на пара за 20 минути. Щом омекнат, овкусете с морска сол и намачкайте с преса за картофи. Добавете нарязаните на ситно зелен лук и копър и объркайте с намачканите картофи.</span> |
4
|
<span style="font-weight: 400;">Махнете от котлона супата и добавете сол, черен пипер и лимонов сок. Прехвърлете в блендер и разбийте до гладка консистенция. </span> |
5
|
<span style="font-weight: 400;">Сервирайте супата с топка картофено пюре по средата. Поръсете с още пресен копър.</span> |