Как да приготвим
1
|
Обелете картофите и морковите и сложете да се готвят на пара за 20 минути. В последните 3 минути добавете и граха. |
2
|
Загрейте тиган с незалепващо покритие. Нарежете гъбите на ситно и ги сложете в тигана. Сотирайте ги като добавяте по малко от лимоновия сок. Подправете с малко морска сол. Гответе до готовност за около 10-12 минути. |
3
|
Нарежете картофите и морковите и прехвърлете в голяма чиния. Добавете граха и гъбите. |
4
|
За соса разбийте в блендер изплакнатото кашу с лимоновия сок, чесъна, горчицата и малко сол. Добавете гореща вода и блендирайте. |
5
|
Залейте зеленчуците със соса и разбъркайте добре. Отгоре поръсете с нарязан магданоз. |
6
|
Аз предпочитам руската салата топла и сервирам веднага. |
Всички коментари