Съставки
-
600 гр. филе от сьомга
-
30-40 гр. масло
-
4 филета от аншоа
-
4 скилидки чесън
-
10-15 броя каперси
-
сол
-
черен пипер
Как да приготвим
1
|
Загрейте фурната на 200 градуса. |
2
|
В хаванче намачкайте чесъна с маслото, филетата от аншоа, малко сол и черен пипер. |
3
|
В тавичка поставете половината от полученото масло и сложете във фурната, за да се разтопи маслото. |
4
|
Поръсете със сол и черен пипер филетата сьомга. Наредете ги в тавичката и отгоре размажете останалото масло. Върнете във фурната и печете около 10 минути. |
5
|
След това поръсете и с каперсите и запечете за още 5 минути. |
Kоментар