Как да приготвим
1
|
|
2
|
Извадете тиквата от фурната и оставете да изстине за кратко. С вилица остържете сърцевината на тиквата и подредете в чинии. |
3
|
За соса "болонезе" загрейте тиган с незалепващо покритие. Сложете нарязания на ситно лук с малко вода и сотирайте за няколко минути, докато омекне добре. Добавете чесъна, гъбите, подправките. Сотирайте още няколко минути. Добавете и доматите. Гответе още 5-7 минути. По желание може да блендирате до гладкост соса в блендер. Така ще е по-предпочитан от малки деца. Залейте спагетите от тиква с доматения сос. |
4
|
За веган "пармезана" сложете в кухненски робот ядките, чесъна, босилека и солта и разбийте за кратко. Поръсете с него спагетите със соса. |