Как да приготвим
1
|
В тенджерка сложете кокосовото масло заедно с нарязаните праз, целина, чесън и гъби. Долейте малко вода и сотирайте за няколко минути. Прибавете кафявия ориз и залейте със зеленчуков бульон или вода. Сложете мащерка, градински чай, червен пипер и кайенски пипер и подправете със сол и черен пипер. Прибавете и спанака. Сложете капака на тенджерата и оставете да къкри на тих огън, докато оризът се свари за около 20 минути. |
2
|
Загрейте фурната на 180 градуса. |
3
|
Напълнете тиквата с плънката. Поставете капачето отгоре. Покрийте тиквата с хартия за печене, за да не изгори. |
4
|
|
5
|
Сервирайте с малко орехи отгоре. |