Съставки
-
1кг свински джолан
-
1 литър бульон
-
давинов лист, чесън
-
1 глава лук
-
1 морков
-
1 тиквичка
-
2 червени чушки
-
200г гъби кладница
-
2-3 картофа
-
сол, черен пипер
-
магданоз
Как да приготвим
1
|
|
2
|
Загрейте фурната на 180 градуса. Вземете дълбок съд и прехвърлете джолана в него. Добавете и нарязаните зеленчуци. Долейте около литър бульон (или колкото да покриете месото) и добавете още малко чесън и няколко листа дафинов лист. Подправете със сол и черен пипер. Печете във фурната за около 3 часа. |
3
|
Извадете джолана от фурната и с помощта на две вилици го обезкостете. Би трябвало това да стане много лесно. |
4
|
Kоментар