Как да приготвим
1
|
|
2
|
Загрейте тиган с незалепващо покритие. Сложете гъбите, щипка сол и прясната мащерка. Щом започне да загаря, глазирайте със сок от лимон. Добавяйте постепенно по малко лимон, докато гъбите се сготвят. След около 5 минути са готови. |
3
|
Сложете лука и чесъна в тигана с малко вода. Сотирайте, докато омекнат. Добавете червения боб и кимиона. Гответе още 1-2 минути и махнете от котлона. |
4
|
За гуакамолето намачкайте с вилица авокадото. Добавете пресования чесън, нарязания лук, домат, малко сол и сока от лайм. Разбъркайте добре. Отгоре сложете пресен кориандър и люта чушка, нарязана на ситно. |
5
|
За доматената салца смесете в купа нарязаните на ситно домати с червения лук и чесъна. Подправете с лайм и сол. |
6
|
Сервирайте като в голяма чиния или дълбока купа сложите от всички съставки. |