Как да приготвим
1
|
|
2
|
Прибавете доматеното пюре и 175 мл. гореща вода. Сложете булгура, разбъркайте добре, махнете от котлона и похлупете с капак. Подправете с малко сол и черен пипер. Оставете 15 минути, докато булгурът набъбне. |
3
|
Добавете нарязаните домати, магданоз, орехи, мента и зърна от нар. Поръсете с меласа от нар, сок от прясно изцеден лимон и малко зехтин по желание. С повече прясна мента, касърът става по-вкусен, така че сложете поне 10-15 листа. |
4
|
! Задължително използвайте меласа от нар, която НЕ съдържа глюкозо-фруктозен сироп, оцветители, консерванти и захар. Аз използвам месала, която съдържа само нар и фурми. |