Как да приготвим
1
|
|
2
|
Сотирайте и говеждото месо за няколко минути, за да покафеене. Прехвърлете и месото при бекона. |
3
|
В мазнината от месото запържете нарязните зеленчуци. Върнете обратно месото и бекона. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете виното, говеждия бульон, доматеното пюре, чесъна и подправките и малките лукчета. |
4
|
Пуснете слоукукъра на програма за бавно готвене с температура 120 градуса за 8 часа. |
5
|
Малко преди да е готово, около половин час преди края на програмата, сотирайте на тиган в масло гъбите пачи крак. После ги добавете към яхнията. |
6
|
Накрая засилете градусите на 150 и сменете програмата на печене за още 40 минути. |
7
|
Поръсете с магданоз и сервирайте с картофено пюре. |