Как да приготвим
1
|
|
2
|
<div>В малка касерола сложете на котлона кокосовото масло и кокосовата захар. Бъркайте, докато се разтопи захарта и се смесят двете съставки. Изключете котлона и добавете меда и подправките. Разбъркайте. Накрая сложете и содата и бъркайте постоянно, докато сместа започне да шупва. Махнете от котлона.</div> |
3
|
<div>Добавете овесеното или бадемово мляко и ябълковото пюре и разбъркайте.</div> |
4
|
|
5
|
<div>Добавете стафидите и разбъркайте. По желание, може да сложите и различни ядки - орехи, бадеми, лешници.</div> |
6
|
<div>Прехвърлете сместа във формичката за печене.</div> |
7
|
<div>Печете 40-45 минути или докато извадите суха клечка за зъби от сърцевината на сладкиша.</div> |
8
|
<div>Извадете от фурната и оставете хлябът да изстине за 5 минути във формата, после извадете и оставете да изстине напълно.</div> |
9
|
<div>Сладкишът е най-хубав на следващия ден, когато е попил всички аромати и е стегнал.</div> |
10
|
<div>По желание може да глазирате сладкия хляб с разтопен на водна баня шоколад. </div> |