Как да приготвим
1
|
|
2
|
В друга купа разбъркайте яйцето с кокосовото масло и меда. Смесете сухите и течните съставки и оформете топка от тестото. |
3
|
Приберете в хладилника за около 30 минути, за да стегне. |
4
|
Загрейте фурната на 180 градуса и пригответе тава със силиконова подложка (или хартия за печене). |
5
|
Поръсете плота с брашно от тапиока и разточете тестото на тънко. Направете формички по ваше желание. Съберете остатъците от тестото и отново разточете. Правете така, докато свърши тестото. |
6
|
Печете около 5-7 минути или докато добият лек загар по краищата. Оставете да изстинат за кратко в тавата и прехвърлете върху решетка. |
7
|
Разтопете черен шоколад на водна баня. Украсете бисквитите с шоколада, като използвате пош или химикалка за украси или просто с вилица направете пръски отгоре. |