Как да приготвим
1
|
|
2
|
В купа смесете смлените на брашно лешници и овесени ядки. Добавете кленовия сироп и кокосовото масло. Разбъркайте добре, докато всичко слепне в една топка. Приберете за 10-15 минути във фризера, за да стегне малко тестото и лесно да се оформя. |
3
|
Извадете тестото от хладилника и разрежете на 16 парчета. Оформете ги като правоъгълници със заоблени краища. Подредете в тавата и печете 10 минути. Не ги оставяйте да добият твърде много загар. Извадете и оставете настрана да изстинат напълно. |
4
|
|
5
|
Разтопете черния шоколад на водна баня. (Водата не бива да докосва дъното на купата с шоколада). Потопете едно по едно всяко барче в шоколада и с лъжица полейте отгоре, за да се покрие цялото. С помощта на вилица вдигнете барчето, премахнете излишния шоколад и прехвърлете върху пергаментова хартия. |
6
|
Най-добре оставете барчетата на хладно, около 16-18 градуса, за да стегне шоколадът. Ако това не е възможно, приберете в хладилник. Съхранявайте на хладно за 3-4 дена. |