Как да приготвим
1
|
Подгответе малка тавичка, намазана с масло и покрита с пергаментова хартия. Оставете краищата на хартията да излизат от тавичката. |
2
|
В голяма купа на водна баня на бавен огън сложете черния шоколад, 3 с.л. кокосово масло, щипка сол и 2/3 от кондензираното мляко. Разбърквайте, докато всичко се разтопи и смеси добре. Добавете натрошените бисквити и разбъркайте отново. Изсипете сместа в тавичката и загладете отгоре. |
3
|
Повторете процедурата с белия шоколад, останалото масло, кондензирано мляко и сол. Изсипете бялата смес върху черната. |
4
|
Оставете да стегне в хладилник поне 4 часа или цяла нощ. Разрежете с остър нож. |