Съставки
-
100 г. пълнозърнест сусамов тахан
-
60 мл. кленов сироп
-
20 г. кокосова захар
-
40 г. овесено брашно, без глутен
-
40 г. брашно от нахут
-
1/4 ч.л. бакпулвер
-
30 г. семена от сусам за овалване
Как да приготвим
1
|
|
2
|
В купа смесете сусамовия тахан с кленовия сироп и кокосовата захар. Разбъркайте, докато стане на гъста еднородна паста. |
3
|
Добавете овесеното брашно, брашното от нахут и бакпулвера. Отново разбъркайте, за да се поемат всички съставки. |
4
|
|
5
|
Подредете в тавата и печете 7-8 минути. Извадете и оставете да изстинат за кратко. |
Kоментар