Как да приготвим
1
|
|
2
|
В голяма купа смесете всички сухи съставки - брашната, какаото, кокосовата захар, ванилията, букпулвера и содата. Разбъркайте добре. |
3
|
Добавете кокосовото масло и водата и разбъркайте до гладка смес. Прибавете и сините боровинки. |
4
|
|
5
|
Печете около 50 минути или докато клечка излезе суха от сърцевината на сладкия хляб. |
6
|
Извадете кейка от фурната и оставете да изстине. |
7
|
Разтопете на водна баня шоколада с кокосова захар. Щом кейкът изстине, го залейте с глазурата. Отгоре по желание поръсете с боровинки на прах. |
8
|
Най-добре оставете сладкият хляб да престои една нощ преди да разрежете. |