Как да приготвим
1
|
Загрейте в тенджера вода и сложете сладкия картоф да се вари за 20 минути, докато омекне. След това отцедете водата и оставете капака на тенджерата отворен, за да се изпари влагата от картофа. |
2
|
Загрейте фурната на 190 градуса и леко намажете с масло дъното и стените на форма за печене. |
3
|
Разбийте с миксер маслото, докато стане леко и пухкаво. Добавете кокосовата захар и продължете да разбивате. Добавете яйцата едно по едно, като разбърквате, докато всяко се поеме от сместа. |
4
|
Пресейте половината от сухите съставки и добавете към сместа. Разбийте добре. Добавете половината мляко и отново повторете процедурата със сухите съставки и млякото. При всяко добавяне на съставки, разбивайте добре. Намачкайте сладките картофи на пюре и ги добавете към сместа. |
5
|
Печете 50 минути или докато повърхността на пудинга е твърда при допир. Оставете да изстине леко преди да сервирате. |