Как да приготвим
1
|
Кокосовата паста трябва да изглежда като разтопен бял шоколад. Затова ако има нужда, загрейте на котлона малка тенждерка с вода за 1-2 минути, без водата да завира, просто леко да се стопли и махнете от котлона. Потопете вътре бурканчето с кокосова паста. След 5 минути може да го извадите. |
2
|
В купичка изсипете 100 мл. от кокосовата паста. Добавете кленовия сироп и разбъркайте. Сместта мигновено променя консистенцията си и става лесна за обработка. С ръце оформете топчета, като в средата на всяко слагате по един лешник. Как да си опечете лешници, може да прочетете <span class="ingredient-name"><a data-id="3028" href="https://www.kulinarenblog.bg/десерти/шоколадови-кошнички-с-крем-от-банани-и-авокадо/" title="Шоколадови кошнички с крем от банани и авокадо">тук</a></span>. |
3
|
Оваляйте обилно всяко кокосово топче в кокосовите стърготини. Подредете топчетата върху хартия за печене и приберете във фризера да стегнат. |
4
|
Извадете снежните топчета на стайна температура 10 минути, преди да сервирате. |