Сподели ни в твоите социални мрежи
Или просто копирай линка по - долу

Съставки

4 белтъка
1 ч.л. ванилов екстракт
щипка сол
200 г. кокосова захар
200 г. кокосови стърготини

Алергени

Яйца

Кокоски

Основни неща

Кокоските имат приятна дъвчаща текстура и завидна сладост. Може спокойно да намалите кокосовата захар, но не и кокоса! Аз ги харесвам и още топли, когато леко се разтеглят като дъвка, докато ги хапвам. Предложете на приятели и роднини с чаша кафе. Може да ги съхраните в буркан за сладки за 3-4 дена.

  • 20 мин.
  • 16
  • Лесна

Съставки

Как да приготвим

1

Загрейте фурната на 160 градуса и пригответе голяма тава, покрита с хартия за печене.

2

В голяма купа сложете белтъците, добавете ваниловия екстракт и малко сол. 

3

Докато разбивате добавете и кокосовата захар. Спрете разбиването, щом получите стабилен връх.

4

Прибавете кокосовите стърготини и внимателно разбъркайте с шпатула

5

С помощта на лъжица оформете топки и подредете в тавата на малко разстояние една от друга.

6

Печете 10 минути.

7

Оставете да изстинат добре преди да сервирате.

Други наши рецепти с кокосови продукти

Kоментар

Текстът е задължителен
Името е задължително
Електронната поща е задължителна
Рейтинг
ReCaptcha е задължително поле!

Използаваме бисквитки за да ви доставим максималко добра фукционалност на нашия сайт. Условия за ползване - научете повече