Как да приготвим
1
|
В малка тенджерка смесете лешниковия тахан, кокосовото масло, меда и ваниловия есктракт. Загрейте на котлона за около 1-2 минути, докато всичко се разтопи и смеси добре. |
2
|
Махнете от котлона и добавете какаото, овесените ядки и чиа семената. Разбъркайте добре. |
3
|
Прехвърлете сместа в малка правоъгълна тавичка, предварително покрита с хартия за печене. Помогнете си с ръце, за да изравните сместа. |
4
|
Разтопете шоколада на водна баня. Добавете кокосовото масло и разбъркайте. Разпределете шоколада равномерно в тавичката. Поръсете с морска сол. |
5
|
Замразете за 1 час. Оставете да отпусне за кратко извън хладилника преди да консумирате. |