Съставки
-
150 г. бадемов тахан
-
1-2 с.л. мед или кленов сироп
-
1 с.л. кокосово брашно
-
100 г. черен шоколад
-
50 г. бадеми, начукани на малки парченца
Как да приготвим
1
|
|
2
|
Разтопете шоколада на водна баня на среден към бавен огън. Разбърквайте, докато се разтопи. |
3
|
Извадете сместа от хладилника и с ръце оформете малки топки. Потопете в разтопения шоколад топчетата и с помощта на вилица оваляйте от всички страни. Поставете бонбоните върху пергаментова хартия. Отгоре поръсете с парченцата бадеми. |
4
|
Върнете в хладилника, за да стегне шоколадът. Съхранявайте в хладилник. |
Kоментар