Съставки
-
За първия слой - кокосова основа:
-
180 г. кокосово брашно
-
100 мл. кленов сироп
-
60 мл. кокосово масло, разтопено
-
1-2 ч.л. ванилов екстракт
-
За втория слой - бадемов карамел:
-
75 мл. бадемов тахан
-
50 мл. кленов сироп
-
40 мл. кокосово масло, разтопено
-
1-2 ч.л. ванилов екстракт
-
щипка морска сол
-
За третия слой - шоколадова глазура:
-
60 мл. кокосово масло, разтопено
-
60 г. какао на прах, неподсладено
-
40 мл. кленов сироп
-
1-2 ч.л. ванилов екстракт
-
щипка морска сол
Как да приготвим
1
|
|
2
|
За кокосовата основа смесете всички съставки и разбъркайте добре. Изсипете в тавичката и притиснете с пръсти, докато оформите стегната основа. |
3
|
За втория слой смесете отново всичко заедно и разбъркайте, докато се поемат всички съставки. Изсипете върху първия слой. Сложете в хладилника да стегне, докато приготвяте третия слой. |
4
|
Kоментар