Съставки
-
7 с.л. шамфъстък, почистен и смлян на брашно
-
1 с.л. кокосово брашно
-
2 с.л. кленов сироп
-
1/2 с.л. кокосово масло, разтопено
-
80 г. черен шоколад, разтопен
-
1 с.л. шамфъстък, смлян на брашно за поръсване
Как да приготвим
1
|
|
2
|
Извадете сместа от фризера. Ако е твърде замръзнала, оставете за няколко минути на стайна температура, докато се отпусне. |
3
|
Разтопете на водна баня шоколада. Оставете настрани. |
4
|
От сместа оформете малки топчета. Потопете в разтопения шоколад и оваляйте от всички страни. Подредете бонбоните върху хартия за печене. Поръсете отгоре с още смлян шамфъстък. |
5
|
Оставете на хладно да стегнат и съхранявайте в хладилник. |
Kоментар