Съставки
-
200 г. кокосова паста (крем), на стайна температура
-
125 г. малини, пресни или замразени
-
5-6 с.л. мед, кленов сироп или кокосов нектар за веган вариант
-
кокосови стърготини за овалване
Как да приготвим
1
|
Намачкайте малините с лъжица на пюре. Ако използвате замразени малини, първо ги размразете и после намачкайте. |
2
|
В купичка смесете кокосовата паста, пюрето от малини и мед. Разбъркайте добре, докато цялата паста добие нежно розов цвят. |
3
|
Прибере във фризера за 20 минути, за да стегне сместа и лесно да се оформя. |
4
|
Оформете малки топчета и оваляйте в кокосови стърготини от всички страни. |
5
|
Съхранявайте бонбоните в хладилник. |
Всички коментари
Kоментар