Съставки
-
2 с.л. смляно ленено семе, накиснато в 6 с.л. вода
-
40 мл. кокосово масло, разтопено
-
80 г. кокосова захар
-
60 г. бадемово брашно
-
110 г. фини овесени ядки, без глутен
-
1 ч.л. сода бикарбонат
-
1 ч.л. канела
-
1 ч.л. бурбонска ванилия
-
1/2 ч.ч. орехи, леко натрошени
-
1/2 ч.ч. горски боровинки, пресни или замразени
Как да приготвим
1
|
|
2
|
Загрейте фурната на 180 градуса и пригответе голяма тава, покрита с хартия за печене. |
3
|
Смесете лененото семе с кокосовото масло и кокосовата захар. Разбъркайте добре. Добавете бадемовото брашно, овесените ядки, канелата, ванилията и содата. Смесете добре съставките. |
4
|
Накрая добавете орехите и боровинките. Оформете с ръце бисквитите и подредете в тавата. |
5
|
Печете 12-15 минути. |
Kоментар