Как да приготвим
1
|
Сложете картофите в тенджера с вода и 1-2 с.л. оцет. Щом водата заври, оставете да се готвят 8 минути. Отцедете и оставете картофите да изстинат за кратко, без да ги покривате с капак, за да се изпари влагата от тях. |
2
|
Загрейте фурната на 180 градуса. |
3
|
Прехвърлете ги в голяма тава и овкусете с морска сол, черен пипер, червен пипер, кайенски пипер, куркума, мащерка, розмарин и риган. Сложете малко вода в тавата, колкото да покрие картофите и добавете малко мазнина. Аз предпочитам кокосово масло или патешка мас (свинска мас). |
4
|
Печете 20-25 минути, докато омекнат и добият приятен загар. Трябва цялата вода да се е изпарила от тавата. |
5
|
Сервирайте с дип от авокадо и пикантен доматен сос. |