Как да приготвим
1
|
|
2
|
Загрейте малко зехтин в тиган, оформете кюфтенца с размер на орех и ги изпържете, докато добият лек загар от всички страни. Аз получих 28 кюфтенца. Сложете настрани готовите кюфтенца. |
3
|
В същия тиган загрейте отново малко зехтин, добавете 1 скилидка чесън и мащерката. Изсипете зеленчуковия бульон. Щом заври добавете крем фреш или сметана. Върнете обратно кюфтенцата в тигана и оставете на тих огън за още 10 минути. |
4
|
През това време смесете ябълката, червения лук, каперсите и сока на лимона. Поръсете с магданоз. Накрая добавете и нарязаното на дребно <span class="ingredient-name"><a data-id="2339" href="#" target="_blank" title="Домашно мариновано цвекло с балсамов оцет и подправки">мариновано цвекло</a></span>. |
5
|
Сервирайте кюфтенцата поръсени обилно с копър. |