Съставки
-
100 г. какаова маса
-
4 с.л. кленов сироп
-
щипка морска сол
-
червени боровинки
-
златни стафиди
-
сушени ягоди
-
сушени малини
-
натрошени лешници
-
филирани бадеми
Как да приготвим
1
|
Разтопете какаовата маса на водна баня на бавен огън. Свалете от котлона и добавете кленовия сироп и солта. Разбъркайте добре. |
2
|
Изсипете шоколада върху пергаментова хартия. С шпатула разстлете шоколада до дебелина 2 мл. Поръсете отгоре обилно с различни суперхрани - червени боровинки, стафиди, сушени малини и ягоди, лешници и бадеми. |
3
|
Оставете шоколада на хладно около 16 градуса или приберете в хладилник, за да стегне. Начупете на едри парчета и се насладете. |
Kоментар