Съставки
-
1 с.л. смляно ленено семе и 3 с.л. пречистена вода
-
30 мл. кокосово масло
-
50 г. кокосова захар
-
60 г. овесено брашно, без глутен
-
50 г. овесени ядки, фини, без глутен
-
1 ч.л. сода бикарбонат или бакпулвер
-
15 г. кокосови стърготини
-
черен шоколад на калети
Как да приготвим
1
|
|
2
|
Загрейте фурната на 180 градуса и пригответе голяма тава, покрита с хартия за печене. |
3
|
Смесете готовото ленено "яйце" с кокосовото масло и кокосовата захар. Разбъркайте добре. Прибавете овесеното брашно, овесените ядки, содата или бакпулвера (което използвате) и кокосовите стърготини. Отново разбъркайте добре. По желание добавете черен шоколад на калети. |
4
|
|
5
|
Печете около 10 минути. Оставете да изстинат за кратко преди да сервирате. |
Всички коментари
Kоментар