Как да приготвим
1
|
Започнете с направата на кокосово-шоколадовия крем, за да има време да се охлади и да стегне. Разтопете на водна баня черния шоколад или какаовата маса. Махнете от котлона и добавете кокосовия крем, ваниловия екстракт, солта и кленовия сироп (ако използвате какаова маса). Разбъркайте сместа и оставете настрани да изстине напълно. |
2
|
В купа смесете всички сухи съставки - брашната, содата и солта. Разбъркайте добре. |
3
|
В друга купа смесете кокосовото масло и кокосовата захар. Разбийте с миксер за кратко и добавете бадемовия тахан, ваниловия есктракт и яйцето. Отново разбийте, докато се получи гъста, лепкава смес. Прибавете сухите съставки и разбъркайте. Приберете тестото за половин час в хладилника. |
4
|
|
5
|
<span>Разделете тестото на около 30 топки. Аз получих толкова. Подредете в тавата и леко притиснете с длани отгоре всяка бисквита. Печете 12 минути, докато бисквитите стегнат отгоре. Не ги препичайте твърде много, те ще стегнат още, когато изстинат. </span> |
6
|
<span>Когато бисквитите изстинат и кремът е вече стегнал, намажете една бисквита и слепете отгоре с друга. Получават се 15 слепени сандвича. </span> |